ΑΝΟΔΟΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ Β΄ΕΣΚΑ

ΑΝΟΔΟΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ Β΄ΕΣΚΑ

Μεγάλη επιτυχία για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατάφερε να ανέβει κατηγορία.

Η ομάδα μας παρουσίασε σταθερότητα όλη τη χρονιά και μεγάλη αποφασιστικότητα σε κρίσιμα παιχνίδια τερματίζοντας έτσι στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου της Γ΄Ε.Σ.Κ.Α με ρεκόρ 21 νίκες και 5 ήττες έχοντας την καλύτερη επίθεση και την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, μια χρονιά που το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ανταγωνιστικό.

Η χρονιά έκλεισε με δύο μεγάλες νίκες εντός έδρας με τη Δόξα Βύρωνος με σκορ 78-54 νίκη που ουσιαστικά σφράγισε την άνοδό μας και με την εκτός έδρας νίκη με τον Οίον Αγίου Στεφάνου με σκορ 57-64.

Επίσης στον αγώνα κατάταξης με τον δεύτερο του Β΄ομίλου κέρδισε εύκολα την ομάδα της Εστία Φιλίας με σκορ 78-54 και κατέκτησε την 3η θέση στο σύνολο των ομάδων της Γ΄Ε.Σ.Κ.Α.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν έτος ήταν:

Ζεγκίνογλου Νίκος, Ζεχερλής Σπύρος, Μέλλος Ανδρέας, Μηντζαρίδης Δήμος, Καζιάνης Ανδρέας, Βούλγαρης Βαγγέλης, Πίνης Αμφιτρύων, Αγγελίνας Ανδρέας, Παναγιωτόπουλος Πάρις, Κώης Νικος, Κάτσενος Γεράσιμος, Κυραλέος Πάυλος, Τουρκαντώνης Σπύρος, Τερζής Αλέξανδρος, Πέτρος Βασίλης, Τσανάκας Γιάννης, Δρόσος Γιώργος και ο Σαλούστρος Βαγγέλης.

Μπράβο παιδιά είμαστε περήφανοι για εσάς και τον προπονητή σας τον κ. Χατζηγιαννακό Αποστόλη.

Ευχόμαστε και του χρόνου ανάλογη πορεία.

Leave a Reply

Close Menu