Επίσκεψη του Κώττα Θωμά στο 5o Athinaikos Basketball Summer Camp

Επίσκεψη του Κώττα Θωμά στο 5o Athinaikos Basketball Summer Camp

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 22-6-2019 η πρώτη περίοδος  του 5ου Athinaikos Basketball Summer Camp.

          Οι αθλητές που έλαβαν  μέρος σε αυτό, είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους στα βασικά της Καλαθοσφαίρισης  και να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να διασκεδάσουν. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια και 5 εναντίον 5.

Την Παρασκευή 21-6-2019 μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συμμετέχοντες στο camp. Ο Διεθνής παίκτης με την Εθνική Έφηβων και την Εθνική Νέων και νυν παίκτης του Χολαργού Θωμάς Κώττας μας επισκέφτηκε στο camp και παρακολούθησε την προπόνηση των νεαρών αθλητών.

Στη  συνεχεία μίλησε μαζί τους, για τις εμπειρίες του και τους εξιστόρησε την μπασκετική του πορεία  τονίζοντάς τους  ότι « η αγάπη για το άθλημα, η σκληρή προπόνηση και η υπομονή είναι τα τρία συστατικά που θα  τους βοηθήσουν να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους».

Ο νεαρός  σέντερ του Χολαργού είχε την ευκαιρία να μοιράσει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους αθλητές και ακολούθως να παίξει μαζί τους αγώνα 5 εναντίον 5. Ο ενθουσιασμός των αθλητών ήταν πολύ μεγάλος και ζήτησαν από τους προπονητές τους να έχουν και στο μέλλον, ανάλογες εμπειρίες  .

Το 5o Athinaikos Basketball Summer Camp θα συνεχιστεί  και την Δευτέρα 24 Ιουνίου με την δεύτερη περίοδο η οποία θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Leave a Reply

Close Menu