ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2019

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2019

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Τελετή Λήξης της  Ακαδημίας του ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Σ ΒΥΡΩΝΑ για τη σεζόν 2018-2019, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμα πετυχημένη χρονιά.

Ημέρα γιορτής λοιπόν για τους  αθλητές της  αθλήτριες της Ακαδημίας μας.  Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας  μαζί με τους γονείς τους  βρέθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο Δ.Καλτσάς (Εργάνης) το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2019 έπαιξαν, διασκέδασαν ενώ παράλληλα διαγωνίστηκαν σε διάφορα skill challenges υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους.

Τη γιορτή μας τίμησε με την παρουσία του ο παλαίμαχος Καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου ο οποίος βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Φλαμπούρης Γεώργιος απένειμε αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά της στην γραμματέα του συλλόγου κα. Πασαλή Μαρία.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές μας  και τους συνεργάτες οι οποίοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.

Leave a Reply

Close Menu