Εναρξη συνεργασίας με την Ανδριάνα Καριοφύλλη

Εναρξη συνεργασίας με την Ανδριάνα Καριοφύλλη

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ταλαντούχα Ανδριάννα Καριοφύλλη.

Η Ανδριάννα είναι γεννημένη το 2004 έχει ύψος 1.75μ. και παίζει σε όλες τις θέσεις τις περιφέρειας. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και θα ενισχύσει τόσο την ομάδα των Νεανίδων μας όσο και την Γυναικεία ομάδα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σωματείο του Κρόνου Γέρακα για την συναίνεση στην μεταγραφή.

Η Ανδριάνα δήλωσε: «Αποτελεί τιμή για μένα και ταυτόχρονα μεγάλη πρόκληση να φορέσω την ιστορική φανέλα του Αθηναϊκού.
Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας όπου με εμπιστεύτηκαν. Όλοι μαζί με δουλειά και υπομονή θα οδηγήσουμε το σωματείο εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Στον Κρόνο της καρδιάς μου εύχομαι πάντα επιτυχίες».

View this post on Instagram

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ταλαντούχα @_andriana__12 Η Ανδριάνα είναι γεννημένη το 2004 έχει ύψος 1.75μ. και παίζει σε όλες τις θέσεις τις περιφέρειας. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και θα ενισχύσει τόσο την ομάδα των Νεανίδων μας όσο και την Γυναικεία ομάδα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σωματείο του Κρόνου Γέρακα για την συναίνεση στην μεταγραφή. Η Ανδριάνα δήλωσε: «Αποτελεί τιμή για μένα και ταυτόχρονα μεγάλη πρόκληση να φορέσω την ιστορική φανέλα του Αθηναϊκού. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας όπου με εμπιστεύτηκαν. Όλοι μαζί με δουλειά και υπομονή θα οδηγήσουμε το σωματείο εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Στον Κρόνο της καρδιάς μου εύχομαι πάντα επιτυχίες».

A post shared by Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) on

Leave a Reply

Close Menu